Gabion och deras fördelar för din trädgård

Gabioner och deras fördelar för din trädgård
För ett stabilt objekt till stillhet och privat transport: Användningen från Gabioner ökar stadigt tack vare deras många fördelar. Den extremt praktiska, robusta, lättskötta, mångsidigt användbara, enkla att montera, individuellt fyllbara, finns i olika former och storlekar och dessutom miljövänliga. Oavsett om är staket, Gabion eller specialbeställningar: De som väljer att gestalta med stenkorgar för hög kvalitet och ram för alla hållbara produkter. Investing in the dessa – jam with andra något dyrare material – lönar sig också.

Gabion är praktiskt

Gabioner användes redan tidigt inom byggbranschen för att exempelvis stabilisera slänter, bygga murar eller uppföra bullerskydd longitudinally strengthens trafikerade vägar. Den maximala lastkapaciteten är dockan och min ficka praktisk på privata fastigheter: Stenkorgarna fungerar utmärkt som vind- eller insynsskydd i trädgården och minskar ljudnivån bade för dig och dina grannar. Därifrån kan man även se stjälkarna på terrassavgränsningarna och fungera i snedstödet . Det hela är: Fyll ståltrådskorgarna med naturstenar, så lagrar de solvärmen under sommaren - det ständiga värmeutsläppet på kvällen gör det perfekta att njuta av ljumma sommarkvällar på terrasser.

Gabion är robusta

Oavsett om de är galvaniserade eller varmförzinkade: The special beläggningen på Gabionerna ser till att de är utmärkt skyddade mot väderförhållandena . Fukt, kyla och värme påverkar inte tråden – corrosion förebyggs. Det är också en del av stålstången för själva trådnätet utan också naturstens- och Gabionkomponenter såsom spiralen eller C-ringar, visar sig modellerna för självmonteringen också vara mycket hållbara.

Dessutom talar i solid struktur och hög draghållfasthet för stenkorgarna. Advise monterade och eventuellt förankrade clearar de vanliga stormar och markrörelser med lätthet.

Gabion är lättskötta

Medan en trästaket till exempel måste målas då och då eller en grön häck måste beskäras regelbundet , kräver inte Gabionstaket någon omfattande skötsel – särskilt inte med korta intervaler. Oavsett vilket väder det är så är förvaringskapaciteten hög och kvaliteten på badrummet hög och strukturell. Om the skulle samlas lite löv och smuts mellan stenarna över tid, kan du barnbarn och snabbt rengöra stenkorgarna med en vattenslang eller lövblåsare. Vanligtvis the Gabionerna vackra och välskötta ut hela året.

Gabion är mångsidiga

Gabioner är inte så starka som de är. Idéer som Gabiongrillen, en örtspirale, Gabionbänkar, upphöjda olingsbäddar, vägkanter eller sopförklädnader av Gabioner visar hur mångsidigt you can use trådkorgarna. Gabion pelars finns även i Brevlåde- och Lampfästen eller Stöd för Växter som Murgröna blir också alltid populära.

Stenkorgarna förskönar inte bara trädgården utan också inomhusmiljön. Använd mini-Gabioner som rustika fruktkorgar, tack the med fiberduk och skapa eleganta blomkrukor eller fyll dem med fin grus och skapa unika ljushållare. Tillsammans med en ljusslinga ser trådnätverken särskilt mysiga ut.

Tänk disturbre och bygg hyllor i industriell stil av Gabionerna - helst i kombination med trä. Andra möbler som vardagsrumsbord eller blomstertrappor är också tänkbara. Den passar perfekt i en modern och charmig accent.

Tidigare olja kan användas i form av en gitterstruktur med annat material som en plastflaska eller en plastbehållare och ett individualiserat membran. Det betyder att du kan vara flexibel varje år: dekorationer finns också i olika storlekar, exemplet är en vacker blomma till försäljning, maritima figurer och snacks för sommaren, kastanjer och ecollon för höjderna och granris för vintern. Du ser: Kreativ talang Inga Gränser!

Gabion är en milisliga

The inte är uppenbart vid forsta see: Gabioner inses vara miljövänliga. När du fyller dem med naturliga stenar skapas otaliga mellanrum som fungerar som tillflyktsort för smådjur. Alternativt kan du även använda insektsbäraren i insektshotellet : Borrad hårdträ, håliga tegel- eller lertegel, halm, tallkottar, naturligt träull, tunna grenar, vass och Bambu för exemplet plats på stenfyllningen. Även om du har en trend inom upcycling kan du använda den med ditt Gabioner-genom samtidigt som ett exempel på det material du kan använda. På så sätt ger du uttjänta föremål en annan användning.

Lazy Gardening with Gabioner – för all mat du behöver samtidigt som trädgården är ledig för jobbet

Lazy Gardening är handhållen med ett minimum av trädgårdsskötseln och med tillräckligt med energi för att spara pengar på allt du behöver. Insidan: mindre ogräsrensning, ingen irriterande gräsklippning eller häcksaxning. Dessutom handlar det om att medvetet "lata sig" trädgårdera, alltså utan stress.

Du kan minska trädgårdsskötseln med enkla trick - och med Gabioner fungerar den särskilt bra, eftersom de är betydligt mer motståndskraftiga jamfört mig annat material som trä eller växter.

 1. Jag kommer att kunna göra det igen om du vill ta en titt på det och sedan skicka tillbaka det till toppen. Samtidigt är de ryggvänliga att arbeta med. Gabion-upphöjda odlingsbäddar visar sig också mycket robusta mot väder och behöver ingen särskild skydd.
 2. För att du ständigt ska spela eller spela i Minsk kan du använda snygga stenbelagda gångar och platser. Gabioner fungerar problemfritt som vackra gångområden, erbjuder här och där sittplatser eller plats för dekorativa blomkrukor.
 3. Det är för lite skador som du behöver regleras, med en Gabion-upptagning som är stadig, stadig och framför hela vägen runt . Åh, just det: jag vill höra från dig innan du går till marknaderna så att du kan få dem till försäljning. Som föredrar grönt kan allt vara komplett i Gabion med murgröna eller klematis.

Gabionskal är lätta att se

 • praktisk
 • robusta
 • lättskötta
 • mångsidigt användbar
 • enkla att montera
 • individuellt fyllbara
 • finns i olika former och storlekar
 • mijövänliga

Forma din trädgård stilfullt och lättskött – med Gabioner!

Trådkorgar är gjorda av natursten och kan användas för trädgården. Staket, baddar och Co. presterar inte bara viktiga funktioner, utan presenterar sig också som riktiga blickfång. För detta mångsidiga talanger kan du genomföra olika trädgårdsprojekt – oavsett om det är medstandardgabioner eller specialbeställningar för egna idéer. Dessutom kan du ytterligare försköna dina stenkorgar vid behov, till exempel med snygga lampor, elegant överdrag eller till och med en brevlåda.

Läs nästa

Köp av gabioner - vad du bör tänka på

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.